Henna haastoi minut kirjoittamaan kuusi omituisuuttani. Niitä pahimpiani en voi kuvitella julkaisevani, mutta eiköhän noista kevyemmän linjan omituisuuksista löydy ihan tarpeeksi?

1. En osaa katsoa televisiota/ screeniä ilman, että kudon jotain. Jos minulla ei ole puikkoja käsissäni, niin en pysty keskittymään katsomaani.

2. En tarvitse kuin 5-6 tuntia unta vuorokaudessa, jos nukun enemmän kuin 6h, niin olen ihan jumissa.

3. Tiskikone ja -kaapit pitää täyttää aina samallalailla. Tämän vuoksi meillä kaikki jättää likaiset tiskit tiskipöydälle ja minä laitan ne koneeseen.

4. Ulla kertoi, että pitää maksalaatikosta - ei se ole vielä mitään. Minun pitää saada syödä maksalaatikkoa perunasalaatin kanssa, niin että molempia on yhtä paljon!

5. Minulla on kamalan huono muisti! Joudun kirjoittamaan kaikki tapaamiset ylös ja laittamaan kännykän muistuttamaan tai asia unohtuu. Yksi pelastus on tietokonepöydän yläpuolella oleva valkoinen taulu, johon kirjoitan sovittuja juttuja.

6. Meillä on usein sekaista, koska en voi siivota, jos en voi tehdä sitä perusteellisesti. En pysty hyväksymään pikasiivouksia kuin hätätilanteessa ja silloinkin ahdistaa.

Haastan tähän Jonskulaisen.