Edelleen odottelen aikaa magneettitutkimukseen. Polin jonot ovat noin kuukauden luokkaa, eli taitaa mennä ensi vuoden puolelle, kun on nuo pyhät tuossa sotkemassa. Eilen jouduin oman osaston potilaan asioissa soittamaan polille ja mieleni niin teki mieli kysyä, että oisko antaa mitään arviota ajasta, mutta en sitten viitsinyt.

Puuduttelua on vieläkin, mutta ei koko aikaa. Töissä olen ollut, paitsi että tällä viikolla pari päivää pois vatsataudin vuoksi. Nielemisongelma on ajoittain, mutta se ei ole pahentunut. Suurin ongelma on käteni, jotka eivät tottele koko ajan minua kuten pitäisi. Tavarat tippuu helposti käsistä ja se kyllä hankaloittaa jokapäiväistä eloa. Tänäänkin jouduin vaihtamaan vessan katossa olevaan lamppuun hehkun ja ottaessani ruuveja irti, tippui yksi niistä vessanpönttöön!! Kiva sitä sieltä sitten kaivella.. Varsinkin pienet tavarat tippuvat herkästi.

Suurimman osan aikaa olen sitä mieltä, että tämä on psyykkistä. En tiedä onko se asian toivomista vai mitä. Tässä on ollut aika paljon stressiä viime aikoina, eikä se ole kyllä helpottumassa. Olen kokoajan hirveän herkkä ja kriittinen, on todella vaikeaa elää sovussa miehen kanssa ja lapsetkin saavat osansa asiasta. 

Mies harkitsee opintojen keskeyttämistä/lopettamista ja menemistä takaisin töihin. Eräs ylimääräinen velka näyttää lankeavan meidän niskaamme. Me pärjäisimme nykyisillä tuloilla, mutta tuollaisiin ei olisi varaa. Mukavasti se sitten kaatoi meidän suunnitelman lähteä kahdestaan laivalle ensi viikolla. ITKU! Olisi ollut tarpeen viettää aikaa ihan kahden. Mutta kun on tuo joulukin tuossa ihan jo nurkalla, niin pakko on luopua moisista hömpötyksistä. Ehkä sitten keväällä?

Rahahuolien ja parisuhdekriisin lisäksi tällä viikolla mummani sai aivoinfarktin. Tämä oli nyt toinen, ensimmäinen tuli kolme vuotta sitten. Tällä kertaa tilanne on vakaampi, mutta kuntoutusta on taas edessä.

Nyt pitää mennä nukkumaan, tai ainakin yrittämään nukkumista. Olen kahteen yöhön nukkunut noin kuusi tuntia yhteensä, alkaa jo univelatkin painamaan. Kaikki asiat vaan pyörivät päässäni niin lujaa, että en saa nukuttua.