Työputki on takana ja tänään on vihdoinkin vapaapäivä, tai neljä niitä pitäisi olla. Sanoin kyllä töissä eilen, että en sitten vastaa puhelimeen.. Toivottavasti kukaan ei oikeasti soita. Takana on 8 päivää töitä ja väsyttää aika lailla. Vielä kun saisi nukkua ylimääräistä, niin toipuisi tästä taas. On se jännä, miten tuollaisia ei enää oikein jaksa. Kyllä nuorempana jaksoi. Vai onko se siinä, että silloin oli vähemmän lapsia?

Joka tapauksessa ei nämä päivät kulu sohvalla maaten. Rankaiden vaihtoa odottavat niin autot kuin fillarikin. Keittiö vaatii totaalipuhdistuksen, sillä jostain meille pääsee muurahaisia. Huoh! Neiti 4vee pelkää murkkuja: "äiti, ne syö mut!"

Muutenkin pienistä huomaa, että olen ollut paljon poissa. Tämä päivä menee varmaan siinä, kun korjataan halipulaa. Laskin ensi kuun hoitopäiviä ja näyttäisi siltä, että yhdeksällä päivällä selviäisi. Hankaluus on se, että maksu menee kuitenkin kuudestatoista, mikä on sovittu. Ehkä ensi viikolla ehtisi vielä laskea päivien määrää? Mutta sitten taas en tiedä mikä on tarve kesäkuussa. Muutenkin kesäkuusta ollaan puolet lomalla..