Tällä viikolla on varmistunut kaksi asiaa.

Pari viikkoa sitten osastonhoitaja (sivutoimestani) kysyi, että haluaisinko olla sijaisena hänen ollessaan kesälomalla. Tottakai haluan! Olin sitä vähän aiemmin miettinytkin, että kukahan häntä lomittaa, kun vakkari sijainen on äitiyslomalla. Melkein silloin tarjouduin ko hommaan. Kivemmalta kyllä tuntuu, kun pyydetään! Asia varmistui eilen. Vähän jännittää oman osastonhoitajan mielipide asiaan, hän on saanut siitä tiedon kanssa. Ylihoitajan "siunaus" asialle oli ollut jo ennen kuin minulta on kysytty mitään.

Toiseksi tänään posti toi hyväksymiskirjeen pojan uudelta koululta.  Poika on lahjakas ja halusi itse hakea osittain englanninkieliselle luokalle nyt syksyllä, kun aloittaa yläasteen. Varmistus siitä piti tulla vasta ensi kuussa, mutta olivat jo päättäneet ketkä pääsevät. Luokalle tulee 6 poikaa ja 10 tyttöä. Kivan pieni ryhmä muuten niin isossa koulussa.

Saisiko vielä jostain kolmannen kivan asian, vai joko tässä on sitten tälle vuotta ihan tarpeeksi?? Sisäinen pessimistini odottaa jo paskaa niskaan jostain suunnasta..