Tämä helle kuumentaa tunteet muutenkin jo, kun ei saa oltua mitenkään. Hiki on päällä ja vielä huipuksi joku lapsista on kyljessä kiinni kokoajan. Ruoka ei maistu kenellekkään ja kun ei syödä, niin kiukutellaan (sama toki myös itsellä, ei voi lapsia pelkästään syyttää). Mieskin on iltaan saakka töissä, niin ei pääse käymään edes lääkärillä. Tämän porukan kanssa en tällä säällä lähde yhtään mihinkään.

Miksei se arvo voinut olla vähän korkeampi??? Ettei minun tarvisi aina olla näin hermona. Miksi ihmeessä minä niin pelkään, että kaikki ei ole hyvin? Ehkä alkaa jo tuntumaan, että kun neljästi on asiat menneet hyvin, niin on jo vuoro vastoinkäymisten.

Jos raskaustestin herkkyys on 25, niin onko heikon plussan tullessa arvo sen 25 vai alle sen?? Jos se näyttää kuitenkin alle sen 25, niin sittenhän voisi ajatella, että tuo verestä saatu arvo on ihan ok. Kolmessa päivässä (näin alkuvaiheessa) arvo aina kaksinkertaistuu. Kun testissä oli vielä keskiviikkonakin heikko viiva, niin torstaina saatu arvo on kuitenkin paljon enemmän, melkein kolminkertainen siihen 25 nähden..