On se tehnyt tuloaan jo useamman päivän, mutta eilen sitten tärähti täysillä päälle. Ehkä jos olisi käyttäytynyt (=pukeutunut) paremmin, niin tältä olisi säästynyt? Ei ole mikään pakko kulkea sandaaleissa enää lokakuussa, varsinkaan ilman sukkia! Pitäisi vissiin kutoa itsellekin kivat villasukat (ja niinkuin niitä ei olisi ennestään..), jos vaikka tulisi pidettyä paremmin sukkia myös kotona. Sillä jos minä laitan sukat jalkaani lähtiessäni ulos, niin otan ne kyllä heti pois päästyäni takaisin kotiin..

Laskeskelin eilen, että olen parissa viikossa tehnyt 7 pipoa, 2 lapaset ja 3 villasukat. Iltapäivällä oli puikot taas tyhjinä, mutta enhän minä voinut sitä Haisulia aloittaa, kun lapset olivat hereillä. Ja koska esikoinen löysi ne kasin puikotkin, niin aloin kutomaan itselleni kaulahuivia saamistani Rustikka-langoista. Isoilla puikoilla työ eteni nopeasti ja ennen nukkumaanmenoa oli 200g lankaa muuttunut ihanan pehmeäksi ja lämpöiseksi kaulahuiviksi. Tuo huivi onkin enenmmän kuin tarpeen, kun kurkku on niin kipeänä.

Kissaprojektista sen verran, että sitä aloitin perjantaina. Tulee siitäkin aika nopeaan, sillä olen edennyt jo kissan päähän, enkä tehnyt sitä kuin mitä ehdin esikoisen ollessa koulussa.