Ei, meidän ovipulma ei ole sama kuin Big Brotherissa, vaikka sitäkin tuli pähkäiltyä. Kyseessä on se, että Niiskuneiti on kasvanut niin pitkäksi, että ylettyy ovenripoihin. Neidistä on hauskaa käydä vessassa vetämässä vessanpönttöä ja hän livahtaakin vessaan aina, kun vaan silmä välttää. Pikku Myyn ollessa tuossa vaiheessa oli helppo kääntää ovenrivat jolloin pituus ei riittänyt, mutta nyt sekään ei auta.  Sillä Pikku Myy ei edelleenkään osaa pysty avata ovea, jos ripa on käännettynä. Ja kuitenkin hänen pitää päästä vessaan aina pissalle.. Ratkaisuksi tähän ei auta oven lukitseminen ja potan sijoittaminen vessan ulkopuolelle, sillä Pikku Myy ei käy potalla, vaan hänen pitää aina päästä pöntölle.

Eikä tuo vessan vetäminen ole ainut pulma. Niiskuneiti on ruvennut viemään vessan roskikseen milloin mitäkin. Eilen illallakin sieltä pelastin Pikku Myyn yöpuvun.. Nämä on taas niitä vanhempia rassaavia vaiheita, kun lapsi oppii uuden taidon joka ei aina niin miellytä. Onneksi ne menevät yhtä nopeaan ohi kuin mitä tulevatkin, mutta sillä hetkellä aina tuottavat päänvaivaa.

Pipoprojekti alkaa olla lopuillaan ja nyt pitääkin miettiä, että mitä sitä ottaisi yövuoroiksi (su-ma ja ma-ti) mukaan töihin.. Sekin on ongelma sinällään, sillä jos varaa reilusti tekemistä, niin on kuitenkin kiireinen yö ja jos ottaa vain vähäsen, niin onkin rauhallinen yö. Pulmansa molemmissa, sillä tekemistä on hyvä olla, ettei tule niin väsy. Tässä viikonlopun aikana ei muuten niin paljoa saa aikaiseksi, sillä ne miehen siskon juhlat työllistää kiitettävästi.