Eli flunssa on taas iskenyt minuun! Ja vain minuun, muuta ovat terveinä. Mies on ollut koko viime viikon yövuorossa, joka tietenkin tarkoittaa sitä, että minä olen se joka aamulla nousee ylös sängystä - oli kunto sitten mikä tahansa. Siinä tulee sitten yritettyä jos jonkinlaista keinoa, että saisi maata sohvalla, todetakseen niiden olevan huonoja. Esmes. lapsille ei kannata antaa kulhollista popcorneja, että he istuisivat katsomassa elokuvaa (tämän hetkinen lemppari on Disneyn Autot, jota varsinkin Pikku Myy katsoisi koko päivän). Kiva siivota sitten poppareita ympäri alakertaa, huoh, ihan kuin muutenkaan tarvisi lisää hommia.

Eilen meni koko päivä (siis sen jälkeen, kun mies heräsi) nukkuessa, mutta eipä tämä meinaa helpottaa. Tälle aamulle olin vielä luvannut viedä mummaa jumppaan. Harvemmin äidilleni sattuu aamuvuoro maanantaille, joten nämä harvat lupaukset on pidettävä, vaikka sitten pää kainalossa.

Pää tuntuu painavan miljoona kiloa, enkä oikein jaksa olla ylhäällä. Kiva siinä sitten, kun aina päästessäni makuulle, on jompi kumpi tytöistä käynyt potalla tai tahtoo lisää mehua. Ei auta, kait tämä joskus helpottaa??