Kaksi iltavuoroa vielä tällä viikolla ja sitten on kolmen päivän vapaat. Ja vieläpä meillä molemmilla on nuo päivät vapaana! Joten päätettiin sitten, että lähdetään sunnuntaina ajamaan kohti Helsinkiä ja Siljan terminaalia. Serenadella mennään sitten Tukholmaan ja vietetään maanantai päivä siellä. Isommat lapset ovat isällään (kiero temppu tahtoa isän luo, niin saa olla pari päivää pois koulusta), niin ehkä menee sujuvasti nuo ajomatkatkin. Ovat tulleet kummallisiksi kitisijöiksi autossa, hyvä jos 30km pääsee kotoa, niin alkaa valitus matkan pituudesta. Vissiin pitäisi kulkea lentäen? Pienet tykkää autossa katsoa elokuvia tai siis joitain lempiohjelmiaan. Todennäköisesti takapenkiltä kuuluu Mikki Hiiren Kerhotaloa mennen tullen..

Käsityö (=paitani) ei ole edistynyt kahteen viikkoon kuin ehkä pari senttiä. Ajattelin ottaa sen mukaan, niin voi autossa ainakin kutoa. Tuskastuttavan hidasta tehdä tuota yläosan resoria, sitä on nyt ehkä 4 cm ja valmiissa työssä sitä on yli 30cm (tämä on nyt ihan näppituntumalla heitetty arvio). Ehkä se nyt taas edistyisikin, kun seuraavat kaksi viikkoa olen vähän rauhallisemmassa paikassa töissä. Harmi vaan, kun ei ole yövuoroja ;)

Käyntikohde vinkkejä Tukholmaan otetaan vastaan. Erityisesti meitä nyt harmittaa se, että Junibacken ei ole auki maanantaisin. Vaikka olemme käyneet Tukholmassa monta kertaa, niin sinne me emme ole ikinä päässeet. Ehkä ensi kesänä??

Nyt pitää siivota. Äitini on tulossa meille illalla lapsenvahdiksi, kun mies joutuu lähtemään töihin 20.30 ja minä olen kotona vasta 21.15. Tuollaisen ajan vuoksi ei viitsi viedä tyttöjä hoitoon, varsinkin, kun he ovat jo nukkumassa tuohon aikaan.