syntyi meidän kuopus. Kamalaa miten aika menee nopeaan! Nyt on neidistä tullut jo niin iso ja omatoiminen. Missään ei saisi auttaa ja oma tahto on kyllä löytynyt. Suurimman osan aikaa neiti on kyllä ihana prinsessa joka halii ja pussaa, mutta jos jokin asia ei menekään niinkuin hän tahtoo, niin johan poljetaan jalkaa.

Tänään juhlittiin pienimuotoisesti aamulla ennen töihin lähtöäni. Neiti leipoi itselleen pienen kakun muumipeikkovuoalla. Väliin persikkasosetta sekä banaania (neiti itse valitsi) ja kuorrutus sulatetusta margariinista, persikkasoseesta sekä tomusokerista. Ehkä vähän liian makeaa, mutta maistuihan se. Lauantaiksi pitäisi miettiä tarjoiluja, etenkin neidin allergioiden vuoksi. Uskaltaisikohan sitä tehdä kermakakun, kun ei neiti sitä kuitenkaan paljoa syö? Pieniä määriä kuopus sietää maitotuotteita ja nyt menee jopa 150g purkillinen jugurttia ilman oireita!! Ehkä tämä allergia saadaan voitetuksi vielä jonain päivänä.. "Maitona" neiti juo kaurajuomaa, joka maistuu mainiosti vaikka välillä näytti siltä, että hän ei joisi sitä päivän aikana tarpeeksi (4-6dl). Huono puoli tässä on nyt se, että minä en meinaa muistaa ostaa sitä tarpeeksi usein kaupasta! Viikonloppunakin se pääsi loppumaan kesken. Onneksi se kuuluu paikallisen ABC:n myymälän valikoimiin ja sehän on auki aina. Eli jopa parempi saatavuus kuin apteekin korvikkeella..

Esikoinen tekee koulussa apupupua. Normaalikokoisen pupun tekeminen meinaa häntä väsyttää, eikä hän ole saanut tehdyksi kuin toisen puolen pupua. Tosin tässä välissä hän on tehnyt woolista pikkupupun, jossa on puolet vähemmän silmukoita. On muuten tosi söpö! Otan kuvaa kunhan pupulla on nassu valmiina..