Kuivakakku suklaakuorrutteella

taikina:
3 munaa
3,5dl sokeria
2dl kermaa
5dl jauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1tl soodaa
200g pehmeää voita

kuorrutus:
200g suklaata
100g voita

Kaikki ainekset huoneenlämpöön ainakin tuntia ennen kakua teon aloittamista. Munat ja sokeri vaahdotetaan. Lisätään kerma vatkaten. Jauhoihin lisätään leivinjauhe, sooda sekä vaniljasokeri ja nostellaan varovasti muna-sokeri-kerma seokseen ja lopuksi voi. Paistetaan noin tunti 175 asteessa.

Kuorrutus tehdään kakun jäähdyttyä. Voi ja suklaa sulatetaan kattilassa, annetaan jäähtyä vähän ja levitetään kakun päälle.

Kuvaa ette tästä nyt saa, sillä kakkua on jäljellä muutama vaivainen pala (ja nekin on kohta mennyttä). Olisi pitänyt olla fiksu ja kuvata kakku ennen vieraiden tuloa..