Sain kuin sainkin miehen yllätettyä. En varsinaisesti juhlilla, mutta sillä juhlan jälkeisellä ohjelmalla. Esikoinen oli ratsastustunnillaan kuudesta seitsemään. Kun kello alkoi lähestyä seitsemää, niin kysyin appiukolta, että vienkö hänet kotiin samalla kun haen neidin. Mies oli ihan ymmällään, että mitäs tämä nyt on. Sanoin hänelle vain, että ei saa udella äidiltään mitään poissaollessani. Tultuani kotiin käskin miehen laittaa vaatteet päälle. Enkä edelleenkään kertonut mihin ollaan menossa.

Noh, kyllähän tuo sitten arvasi, kun pääsimme elokuvateatterin pihaan, mutta eipä tiennyt ennen leffan alkamista, että mitä ollaan katsomassa. Totesi vaan, että ensimmäistä kertaa hän on menossa elokuviin tietämättä minkä leffan näkee :D Elokuva itsessään oli vähän pettymys (Kultainen Kompassi), mutta oli kivaa olla kahdestaan miehen kanssa. Menimme leffan jälkeen vielä syömään ja olimme kotona puoli yhdentoista jälkeen. Kumpikaan meistä ei muistanut, että koska olemme edellisen kerran olleet kahdestaan syömässä.

Kotona oli anoppi saanut aikaan yhden ihmeen: siivosivat siellä esikoisen kanssa neidin huonetta! Olen asiasta huomautellut jo pidemmän aikaa ilman tulosta.. Siinäkin huoneessa on lattia! Ehkä pitäisi ottaa kuva siitä nyt?