Eilen kävin kiertelemässä kirppareita. Ensin näytti siltä, että mitään ei tartu mukaan. Väärän kokoista, rikkinäistä tai kallista.. Mutta suunnilleen viimeisellä hyllyllä odotti minua löytö: Digikamera! Tähän saakka olen ottanut kuvani kännykällä ja sen tarkkuus riittää juuri ja juuri ulkona otettaviin kuviin. Kamera maksoi vain 20 euroa ja siinä tuli 2gb muistikorttikin mukana!! Pattereita kuulemma syö runsaasti, mutta saahan niitä ladattua ;) Hyviä kuvia on napsittu niin sisällä kuin ulkonakin.

Pojalle olen rakennellut seinäsänkyä. Siis sellaista sänkyä joka nostetaan seinälle päivän ajaksi. Sänkyä piti lyhentää 20cm, mikä ei ihan simppeli juttu ollut, kun kyseessä oli runkopatja. Hetken siinä sai askarrella, mutta ihan hyvä siitä tuli. Nyt pitäisi rakentaa runko. Siihen tulee hyllyä ja kaappia myös, niin saadaan pienen huoneen tilaa hyvin käyttöön.

Viime viikolla sain tehdyksi mansikkamaankin, mutta en millään keksi mihin herneet laittaisin. Viime vuonna fasaanit onnistuivat syömään kaikki herneet maasta eikä yhtään mitään noussut pintaan. Huomenna työkaveri tuo minulle lisää mansikantaimia, millähän niille jaksaisi kaivaa paikan, kun huomenna on 14h työpäivä?